Når man har vurdert ting lenge – tattooideas

Hei bloggen!

Tattoveringer er noe jeg er ganske fascinert av. Det hender folk går forbi og jeg stirrer på dem, fordi jeg syns de har så kule tatoveringer. Likevel, hvis jeg skal ha egne tatoveringer så skal det være en mening med dem. Jeg har ikke lyst til å ta et eller annet randome i fylla og så måtte ha det resten av mitt liv. Mamma og pappa prøvde seg, mest på fleip tror jeg, om at lillebror og jeg blir arveløse hvis vi tar tatovering. Det var ikke veldig seriøst, for lillebror har nå fire og jeg får mest sannsynlig mine første i løpet av året. Jeg har en greie med at hvis jeg skal ha tatoveringer så skal de ikke synes når jeg har på meg brudekjole. Noen mennesker kler det absolutt og alle har hvert sine syn på hvordan deres kropp er penest, men personlig ønsker jeg at tatoveringene mine ikke skal synes på bryllupsdagen min.

Planen er å ta søskentattovering med broren min, som skal se slik ut, i hvertfall i mitt hode da. Jeg har ikke mye talent når det kommer til Paint så skriften er litt skjev i forhold til hva jeg skal ha på huden! Og den hvite flekken skal ikke være der den heller, haha. Som broren min sier når han tuller; Det er litt risky å tatovere navnet til dama på kroppen, men deg er jeg liksom stuck med resten av mitt liv. Må le litt av han, men han er nå søt selv om han ikke er så liten lenger.

Broren min er født i mars, derav fiskene og fødselsdagen hans. Han skal mest sannsynlig ha mitt stjernetegn med min bursdag på. Den andre tatoveringen jeg har store planer om å ta er denne:

Tro, håp og kjærlighet og alt det der, jeg bare hopper over tro-biten. Jeg er ikke den mest religiøse personen som vandrer rundt på jordens overflate. Det vanlige hjertet er byttet ut med sløyfe. Syns tatoveringen er litt mer feminin på denne måten.

Sammen med disse to så har jeg noen andre ønsker som jeg ser på. En av dem får jeg ikke tatt i Norge, det er den tatoveringen med Felurkatten fra Alice in Wonderland. Det er nemlig ikke lov med neonink i Norge, men det kan man alltids komme seg rundt ved å ta tatoveringer i utlandet. Den hadde vært så utrolig kul å ha! Da hadde det blitt mye RAVE-party på meg!

       

Typisk meg som bokelsker den siste der haha.

Hvis jeg noen gang får tidenes YOLO øyeblikk, veldig lite sannsynlig som den kontrollfreaken jeg er, så skal jeg ta en av disse:

       
  

Har du tatoveringer?

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s