På tide å engasjere seg!

Hei bloggen!

I Trondheim er det en million ting for en student å gjøre. Det er nesten så mye at det er trist at man bare er student i 3-5 år. for man har lyst til å gjøre alt. Man har mange muligheter og ofte er det opptak og søknadsfrister man må forholde seg til. Dette semesteret så skal jeg være med på Psykologirevyen som har premiere 16. februar og går til 18. februar. Forestillingen har fått navnet Kron eller kron – Så du tror på tilfeldigheter? Link til arrangementet på facebook finner du her! Jeg har vært med på musikaler før, en gang på ungdomsskolen, en gang som utvekslingsstudent i USA og sist gang da jeg gikk på folkehøgskole i Bergen. Alle gangene har det vært som skuespiller eller danser. Denne gangen kan bli ganske spennende for jeg skal være med i lydcrewet. Crewet består av Lars og meg, Lars er den kunnskapsrike og jeg er den veldig grønne og modne agurken som må lære alt fra bunn av. Det begynner å komme seg med navn på ledninger, knotter på miksebordet og hvilken boks som gjør hva. Det er to uker til premiere!

Jeg syns sånt som dette er veldig morsomt å være med på og denne gangen får jeg det fra en annen vinkel enn det jeg har gjort tidligere. Etter øvelse på mandag gikk Lars og jeg ned til rommet hvor banet øvde og det var så deilig å bare sitte å høre på musikk, spytte ut ideer om jingels til revyen og høre på at guttene spilte på instrumentene. Jeg har tre venner som spilte i band da jeg var yngre og da fikk jeg være med å høre på øvelsene deres, så da vi var innom bandøvelsen på mandag fikk jeg gode flash backs. Jeg skulle gjerne vært flink til å synge eller spille et instrument, men det er jeg ikke haha. Det er veldig kult å høre på de som kan da så det lover godt for at dette blir bra!

Revy er bare en av få ting man kan være med på som student i Trondheim. En annen ting er Studentlekene og jeg fikk i dag mail om jeg skal være med som funksjonær! Mer info om det kan jeg komme tilbake til for foreløpig så vet jeg bare at jeg skal være med.

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s