Comback love – Peter Golden

Hei bloggen!

Beklager et langtidsfravær, men eksamensperioden i år har vært den mest hektiske tiden jeg har vært borti i mitt liv. Det ene minuttet føler jeg at jeg har kontroll og det neste minuttet har jeg mistet all kontroll. Jaja, når eksamen engang dukker opp så går det vel, er under en måned til ferie nå heldigvis!

Gordon Meyers forelsket seg på 1960-tallet i Glenna Rising. Hun var vakker, livlig, doktorstudent og han kunne ikke se for seg å ha et liv uten henne. Selv hadde han ikke fullført college og skrev sporadiske artikler for en avis. Etter en fest hjemme hos Glenna og roomiene hennes pakket Gordon tingene sine og kjørte sin vei. Han vendte ikke tilbake. Nå har det gått 35 år og Gordon er tilbake i New York for å treffe Glenna for å se om kjærligheten deres fortsatt har en sjangse. 

Dette er en veldig lettlest bok med korte kapitler, enkle formuleringer og en hyggelig historie. Det er ikke en eksepsjonell kjærlighetshistorie, men det er fine spenningskurver og man blir dratt med. Dette er en bok som får leseren til å relatere seg til det som skjer i boken. Mange har fått hjertet sitt knust av den personen de trodde var deres livs kjærlighet og dette gjør boken relaterbar. Forfatteren er flink til å presentere forskjellige situasjoner slik at det gjør det lett for leseren å relatere seg til dem, dette er også med på å gjøre boken lettlest.

Jeg liker litt sånne sappy kjærlighetshistorier. Jeg syns det er trivelig og ofte lett lesning og det har jeg trengt i det siste. Dette er ikke en bok som er skrevet i nåtiden, mye av historien finner sted på 1960-tallet og noe av historien finner sted på 2000-tallet. Jeg syns det er spennende å lese om Woodstock som Gordon skal skrive en artikkel om. Det historiske perspektivet der er veldig godt gjennomført. En av temaene som blir tatt opp i boken som også har historisk perspektiv er debatten om abort som raste i USA på 1960-tallet. Glenna og vennene hennes er involvert både i protestarbeidet og uoffesielle aborter. Dette blir etterhvert et stort og tungt tema som hviler mellom Gordon og Glenna.

Utgitt: 2012

Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, abort

– The Book Reader

Bilderesultat for Comeback love novel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s