Rosehagen 5: Møtet – Merete Lien

✰✰✰

Hei bloggen!

Ny bok i bokprosjektet er ferdig, får se om jeg får gjort noe med det siden jeg flytter snart.

Emily får endelig møte moren og hennes ukjente familie. Emily oppdager at hun ikke bare har Erling til bror, men også Jenny og Sander. Det er godt for henne å vite at moren er i livet. Samtidig så fører det til mange nye spørsmål. Moren er uvillig til å svare på alle, men med tiden vil det kanskje hjelpe? Karsten gjør kur til Konstanse og Victor prøver å nærme seg Emily selv om Emily ikke setter pris på det. Hva er denne nye følelsen hun får rundt Gerhard? Er det bra eller dårlig at kroppen hennes reagerer som den gjør. Emily er forvirret og selv om ting går bra på hotellet så hoper det seg opp for henne på personlig basis. 

Nå syns jeg det ble litt mer fart på historien! Jeg hadde glemt at det ikke tok lengre enn til bok nr. 5 før det virkelig begynte å skje litt action. Det er sånt som man glemmer når man har lest bøker og ikke leser dem igjen før mange år etter. Ting tar veldig store vendinger i denne boken og jeg er ganske spent på å lese hva som kommer videre. Jeg husker bare enkelte glimt fra serien, men jeg vet at den ikke er ferdig skrevet ennå. Det kommer fortsatt ut bøker jevnt og trutt i butikken jeg jobber, så vi får se hvor lenge Lien holder på. Jeg har i hvertfall mer enn nok for en stund. Det er bare 54 bøker igjen haha.

Jeg liker foreløpig karakterene som er med ganske godt. Jeg har ikke sansen for Rebekka, men det kommer jeg aldri til å få heller, det vet jeg. Maken til ondskapsfullt kvinnemenneske. Pussig hvordan enkelte mennesker bare lever og ånder for drama. Jeg er også spent på å følge forholdet mellom Pauline Selmer og Fader Liam. Jeg husker at nettopp det fenomenet var noe jeg likte spesielt godt med hele serien da jeg kom litt utti den. Lurer på om jeg fortsatt liker det like godt?

Utgitt: 2006

Sjanger: Roman

Tema: Kragerø, familie, hotell

– The Book Reader

Bilderesultat for Rosehagen møtet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s