Det skjer masse i februar!

Hei godt folk!

Det regner i Stavanger, rekk opp hånda de som ble overrasket! Regna med det var ganske få ja haha. Februar er en ganske aktiv måned hvis du elsker bøker og er student. I bøkenes verden er dette den måneden det er Mammutslag i butikkene, og jeg kan garantere at dette er den måneden i året jeg er fattigst! I løpet av denne måneden finner jeg mange av bøkene på boklisten min på salg og hva er vel bedre enn det?! Ting på salg er farlig, for lommeboken i alle fall. Jeg har laget en regel med meg selv om å prøve å holde meg innenfor de listene jeg har på bøker. Jeg har to av dem og dere finner dem her og her! Hvis noen av dere ser bøker dere har lest på listene så kom gjerne med anbefalinger 🙂 Det blir jeg kjempe glad for! Håper jeg finner mange bra bøker i år. Egentlig trenger jeg ikke fler, jeg tror jeg har nok å lese på til jeg blir minst 40 år haha, men enkelte ting får man ikke nok av. De som kjenner meg lurer på om jeg snart starter eget bibliotek. Mamma har sluttet å gå på det lokal biblioteket grunnet at hun aldri klarer å lese ferdig en bok i tide før hun må levere den inn så hun går heller ned på rommet mitt haha. Jeg har litt mamma-vennlig litteratur og, heldigvis! Nå må jeg bare vente litt til før Mammutsalget er i gang!

En annen ting som skjer i februar er at søkeportalene for høyere utdanning åpner. Jeg har til nå gått to år på Universitetet i Stavanger, henholdvis historie og idrett, og det er så som så med inntrykket. Det var aldri dette jeg skulle gjøre med utdannelsen min uansett, så til høsten begynner jeg forhåpentligvis på det som skal bli min vei i livet. Foreløpig så har jeg lagt inn søknad på politihøgskolene i landet, psykologi på forskjellige universiteter og kriminologi i Oslo. Høyest på lista så kniver Arbeids-og organisasjonspsykologi ved UiB, psykologi bachelor ved NTNU og bachelor i politiutdanning i Oslo om plassen. Akkurat de to førstnevnte klarer jeg ikke å finne ut av. NTNU har en utvekslingsmulighet jeg veldig godt kunne tenkt meg og fag som ser interessante ut, men fagene i Bergen ser også veldig spennende ut. Jeg jobber med de fysiske kravene til politihøgskolen ved siden av skolen. Det som var pikedrømmmen var å bli ridende politi i Oslo, men ettersom jeg har blitt eldre så har jeg lurt på om hestene lokket mer enn arbeidet i politiet. I så fall så er det helt feil grunnlag å bli politi på. Politi er litt som lærer syns jeg, hvis du bare gjør det fordi du kan og ikke brenner for det du jobber med så søker du ikke den utdannelsen. Jeg får gå noen runder med meg selv og virkelig finne ut av det hele, men det skader ikke å gå på opptak. Kommer jeg inn så kan jeg heller takke nei hvis jeg blir enig med meg selv om at dette ikke er for meg også får forhåpentligvis en som i så fall virkelig brenner for det muligheten 🙂 Det er vanskelig å finne ut hva man skal gjøre når man blir voksen! Var det like vanskelig før mon tro? Jaja, det blir vel folk av meg også regner jeg med. Kan i hvertfall håpe haha.

– The Book Reader

                                     

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s