Winnie the Pooh quotes

Hei!

I dag er en litt sånn sær dag. Jeg er i et litt sånn sappy, oppgitt, og frustrert humør hvis det gir mening? Da er Winnie the Pooh ganske fin, for han sier man ting man kan relatere seg til selv om han bare er en liten bjørn full av fluff. Hver dag er ikke alltid like enkel og selv om dette er en blogg om bøker så hender det at min bokbefengte hjerne koker litt over av og til. Sier Winnie the Pooh noe spesielt til deg i dag?

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s