Rosehagen 3: Det Hvite hotellet – Merete Lien

✰✰✰

Hallo i november!

Da er jeg ferdig med bok nr. 3 i serien om Rosehagen og det begynner å bli mye rart som skjer på det hvite hotellet i Kragerø. I forrige bok så avsluttet vi med at Alice røpet for Emily at hun ikke egentlig er moren hennes slik Emily har trodd hele livet.

Emily reiser tilbake til Kragerø med Karsten som skal hjelpe henne med finansene etter faren. Etter den sjokkerende nyheten tanten hennes har gitt henne så vet hun ikke helt hvordan hun skal forholde seg til henne. Hun håper at Sakfører Berner frir slik at hun får litt mer fri fra tanten sin. Hjemme i Kragerø skjer det flere ting på en gang. Margit, en av tjenestepikene, blir anklaget for å ha stjålet fra en av gjestene og Gerhard trår uventet til for å hjelpe. Emily er fortsatt ikke veldig begeistret for Gerhard. Hun føler at hun ikke kan stole på noen i Lindemannklanen. Stemmer det Fader Liam skrev i brevet til Aksel? Planlegger Lindemannbrødrene noe for å få Emily i fella? Emily flytter inn i loftsleiligheten der hun bodde som barn og Erling, Emily’s bror, kommer tilbake til Kragerø. Han blir sjokkert når Emily forteller ham om tantens hemmelighet, men den hemmeligheten er ikke like stor som den Erling selv holder på. Han holder på en hemmelighet som kommer til å snu Emily’s liv på hodet for andre gang på kort tid.

Det blir aldri slutt på hemmelighetene i familien til Emily. De dukker opp rundt hvert et hjørne og folk rundt henne lyver mer enn de snakker sant. Karsten ble med Emily tilbake til Kragerø og har fått en vikarstilling i banken der. Han sier det kan være godt å komme seg bort fra storbylivet i Bergen, men Konstanse Lindemann er kanskje enda en grunn til at han blir værende? Det kan bli en skummel kombinasjon hvis Karsten skulle havne i klørne på Rebekka og familien hennes.

Denne historien utvikler seg i et rasende tempo fortsatt og det er mye å henge med på. Jeg har nå begynt på bok nr. 4 og nå er jeg ferdig med eksamen 7. desember så da skal det bli masse lesing! Gud som jeg gleder meg til det! Lesing, mat og masse søvn! Det skal bli helt fantastisk kjenner jeg. Kroppen trenger sårt en måned med juleferie haha.

Utgitt: 2006

Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, drama

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s