Et stort bokprosjekt på gang!

Hei!

I går var en god dag dere! Jeg sto livredningsprøven på skolen, jeg fikk løp 3km og jeg kunne svare på nesten to hele kategorier på Folken Quiz. Slett ikke verst!

Nå til dette bokposjektet mitt. Jeg bor rett ved en bruktbok-butikk (livsfarlig, I know!) og her forleden hadde de tilbud på en bokserie på 60 bøker som jeg leste da jeg var yngre. Bokserien heter Rosehagen og er skrevet av Merete Lien. Serien er ennå ikke ferdigskrevet, så jeg har ikke alle bøkene ennå, men jeg tror de 60 jeg har varer en stund! Bokserien finner sted i Bergen og Kragerø. Jeg har feriert i Kragerø siden jeg var liten og jeg har bodd i Bergen i et år så det er litt morsomt å kjenne seg igjen i gatenavn og steder i de forskjellige byene. Serien handler om Emily som oppdager fortiden til familien sin som viser seg å være både komplisert og skjuler mange hemmeligheter. Selv husker ikke Emily barndommen sin grunnet et skipsforlis hun var med i. Det hele begynner med et brev om at hun må reise til Kragerø for å være med når farens testamente blir lest opp. Det viser seg at hun mottar en betydelig arv, men det hun ikke forventer seg er farens nye kone og hennes barn.

Som sagt så har jeg lest serien før, men da ga jeg meg på bok nr. 30. Dette var mens de fortsatt kom ut så det er en stund siden. Jeg forstår litt mer nå enn mitt 12-13 årige jeg gjorde haha. Det blir spennende å se hvordan dette utvikler seg etterhvert også får vi se hvor mye jeg husker. Jeg skal i hvertfall holde dere oppdatert!

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s