Rastløs og treg start

Hei!

Som dere kanskje skjønner av overskriften så går det heller tregt med lesingen for tiden. Jeg er ganske rastløst så selv om den boka jeg har begynt på, A Discovery of Witches av Deborah Harkness, virker kjempebra så klarer ikke hjernen min å fokusere. Den er litt for rastløs om dagen til at jeg klarer å slå meg til ro med lesing. Jeg misliker det sterkt når det er sånn. Noe av det beste som finnes er jo å lese! Det er jo så avslappende. Jeg har fått låne denne boken jeg leser nå av roomien min og hun har også oppfølgere. Dette er en type bok jeg ikke har lest før. Det er ikke Twilight selvom det har med vampyrer og hekser å gjøre. Det var egentlig det jeg forventet, at det skulle være en Twilight kopi, men jeg har innsett at jeg tok ganske feil. Jeg gleder meg veldig til å komme lengre inn i denne boken. Jeg tror kanskje det er litt mer håp når jeg får en bedre oversikt over ting på skolen. Akkurat nå føler jeg at det er ganske mye på en gang og at jeg ikke har oversikt. Da blir i hvert fall jeg stressa, jeg veit ikke med dere?

Er det noen av dere som har lest A Discovery of Witches? Jeg hadde aldri hørt om den før, men det er jo det som er morsomt når man har en å diskutere bøker med. Det var ganske på slump at roomie og jeg oppfattet det. Vi har litt lik smak når det kommer til bøker og så jeg tror vi kan lære ganske mange fine forfattere av hverandre.

Håper dere alle får en fin helg!

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s