Percy Jackson & The Olympians 2: The Sea of Monsters – Rick Riordan

✰✰✰✰

Heihei!

Her kommer innlegget om bok nr. 2 i serien om Percy Jackson!

Percy Jackson har nå blitt 13 år gammel. Han har byttet skole etter tragedien med mattelæreren hans i museet året før. Han har fått en venn, Tyson, og de passer på hverandre mot skolens bøller. Percy får sjeldent fred fra monstere og under hans eksamen i gym blir både Percy og Tyson angrepet av en gruppe kjempekannibaler. Annabeth kommer akkurat i tide til å få Tyson og Percy ut av gymsalen og sammen drar de til Camp Half-Blood. I Camp Half-Blood er det en anstrengt stemning. Thailias tre er forgiftet og beskyttelsen rundt campen vakler. På toppen av dette har Percy hatt drømmer om Grover. Marerittlignende drømmer der Grover er fanget eller prøver å rømme fra noe. Hvordan skal Percy og vennene hans løse dette.

Igjen møter vi flere guder og mystiske mytologiske dyr. Jeg ble helforelsket i hippocampiene. Sjokk liksom, i og med at det er hester haha. Percy er sønn av havguden Poseidon hvilket gir ham visse fordeler med hestedyr og vann. Hadde vært kjempe kjekt å kunne snakke med hester for eksempel! Igjen blir jeg imponert over hvordan forfatteren har klart å veve den moderne verden inn i en mytologisk hverdag. Mytee vi lærte på skolen kommer til live og har en slags logisk sammenheng til vår verden. I dene oken har jeg også en ny favorittkarakter. Det er Tyson. Han er bare beskrevet så fantastisk i boken! Måten han uttrykker seg på og oppfører seg er utrolig sjarmerende. Jeg har laget meg en stemme inni hodet som er hans og jeg leser hans karakter med den stemmen.

Denne boken er også utrolig lettlest og beregnet på tenåringer. Jeg har ikke sett filmen ennå. Med tanke på hva jeg syntes om filmen til The Lightning Thief så er jeg litt usikker på om jeg vil se denne egentlig. Skjønt, man kan ikke gjøre seg opp en mening om noe man ikke har sett. Det er derfor sånne folk som ikke har lest bøker eller sett filmene som hører til irriterer meg så mye. Du kan ikke ha meninger på antakelser. Har du lest/sett det du snakker om, så gjerne for min del, men ikke bare baser deg på hva andre sier. Det er nå bare min mening da ^^,

Percy Jackson 2: The Sea of Monsters – Trailer

Utgitt: 2006

Sjanger: Roman

Tema: Greske guder, drama

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s