Tangled – Emma Chase – Årets bokserie!

Ja, nå er du vel spent tenker jeg. Noe sier meg at du allerede vet svaret hva? Jepp, du fikk mest sannsynlig rett og, det er Tangled serien av Emma Chase. Jeg har fullført hele serien nå. Det tok under en uke, dessverre. Det er så frustrerende når en så god serie ender så fort! Fire bøker er jo egentlig ikke mye, men det er fire fantastiske bøker!

Det jeg liker ved denne serien er at den har litt av et Fifty Shades preg over seg uten å være helt pornografi. Det er smusslitteratur, mitt nye favorittord for tiden, som faren til typen kaller det, MEN det er smusslitteratur med klasse bokstavelig talt! Historien om Kate og Drew er kanskje litt steriotypisk. Den single, rike bacheloren som aldri trodde han skulle slå seg ned med én jente og den smarte jenta fra en småby i Ohio som kom til New York for å fullføre drømmen sin. Måten forholdet deres utvikler seg på er underholdende, dramatisk og fylt av sex, så fort man kommer til den biten.

En annen ting jeg liker er de forskjellige vinklene vi får på historien som jeg har nevnt før. Bok 1 er fra Drew sitt perspektiv, bok 2 er fra Kates perspektiv, bok 3 er fra Drew’s venn Matthews perspektiv og den siste boken er fra Drew sitt perspektiv igjen. Som jente så er det ganske kult å lese en gutts perspektiv. Emma Chase sørger for at vi får de forskjellige perspektivene i alle deres former, språ og størrelser. Bok nr 3 og 4 var ikke skuffende de heller. Siden bok nr 3 er fra Matthews perspektiv så blir den stående som en ekstra oppfriskning i serien. Uten den så tror jeg faktisk det kunne blitt litt kjedelig, eller langtekkelig er kanskje et bedre ord. Bok nr 4 vi jeg ikke si så mye om, men den inneholder en vill tur til Las Vegas for gjengen. Det er litt vansklig å ikke spoile handlingen i den boka så derfor lar jeg bare være å si noe mer om den.

Du har masse masse å glede deg til hvis du vil lese serien! Jeg anbefaler den på det sterkeste ^^

Bøkene ligger listet under med linker til tidligere innlegg på de to første:

# 1 – Tangled

# 2 – Twisted

# 3 – Tamed

# 4 – Tied

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s