The Carrie Diaries – Candace Bushnell

✰✰✰✰

Hei!

Jeg var så godt i gang i forrige innlegget med Sex and the City så jeg tror jeg fortsetter med det! Som dere ser av tittelen på innlegget så er det samme forfatteren som har skrevet Sex and the City. Forskjellen på disse to bøkene er at jeg likte «The Carrie diaries». Jeg syns det var en ganske festlig bok! Traileren til serien kan du se her ^^

Året er 1984, Carrie går på high school i en liten by utenfor New York city. Vi blir med henne på hennes første skoledag av junior year på high school. Dagen er merkelig for Carrie har brukt mesteparten av sommeren på å sørge over moren sin som døde den sommeren. Mange sender henne rare blikk, men ut av mengden kommer det et fjes hun ikke har sett på lenge; Sebastian Kydd. Skoledagen ble plutselig mer interessant og det topper seg for Carrie når han kommer bort til henne for å si hei. Walt, Maggie og Roberta (aka. Mouse) er Carries beste venner og som oftest på high school så gjennomgår Carrie og vennene hennes en forandring på veien mot å bli voksne. Carries store kjærelighet er Manhattan og eventyret og hennes forandring venter i nettopp Manhattan!

Boka er morsom og vittig. Det er veldig annerledes å se Carrie som ung. Hun er ikke helt som jeg forventet meg, men samtidig så er det litt kult med overraskelser. Hun har selvfølgelig en fantastisk og litt sær sans for mote, men det er kult. Jeg syns det var litt inspirerende og jeg er ingen motediva! Alle som kjenner meg personlig kan underskrive på det! Jeg har ikke sett hele serien, jeg har bare sett deler av den, men som sagt så likte jeg boken. Jeg vil si den kan anbefales for tenåringsjenter som trenger noe morsomt å lese på i sommer!

Utgitt: 2010

Sjanger: Roman

Tema: Mote, New York

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s