The hard choice of books….

– So many books, so little time!

– Every time a book is read a tree smiles for there is a life after death.

Den siste der ble jeg nesten litt trist da jeg leste, for papir kommer jo fra trær. Nå skal ikke dette bli et hysterisk innlegg om miljøproblemer og slike ting. Jeg kan for lite om det til å uttale meg om det, men jeg er mer fan av bøker som man holder i hendene enn sånne e-øker og sånne ting. Jeg liker lukten og følelsen av bok! Nå til formiddagens store problem…Sommeren og bøkene man skal lese i løpet av sommeren! Dere kommer til å se at jeg ikke skal lese mye faktabøker haha! Jeg står på følgende bøker:

Shantaram av Gregory David Roberts

Sex and the city av Candace Bushnell

Comback love av Peter Golden

The language of flowers av Vanessa Diffenbaugh

Krigens brorskap av Stephen E. Ambrose

Sophie Scholl og den hvite rose av Anette Dumbach og Jud Newborn

Fullt mulig at jeg finner noe annet rart i bokhylla når jeg kommer hjem til Østlandet litt senere i mai. Mamma har sluttet å gå på biblioteket takket være bokhyllene mine haha! Har du noen tips til bøker kanskje? Alle tips mottas med glede, man får jo aldri nok bøker!

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s