Årets sommerbok!

Hei!

Sommeren er rett rundt hjørnet nå, det begynner å bli varmere selv her på Vestlandet. Jeg tenkte at litt lesestoff til sommeren, det må man jo ha og i sommer tror jeg du vil sette pris på å lese boken jeg skal fortelle deg om nå; «More than workds can say» – Robert Barcaly. Jeg snublet over denne i en bokhandel på Mall of America i fjor så den var et lykkefunn! Dette er den typen bok man bare slumper til å finne også viser det seg at den inneholder en helt fantastisk historie! Utenom bøker så beklager jeg veldig at det har vært veldig stille i det siste! Dagene strekker ikke helt til med eksamenspugg, latskap, serier og jobb. Det siste har det blitt mye av i det siste…

Chelsea Enright er fra overklassen i området hun kommer fra. Hun blir en dag kalt inn til familiens advokat og får beskjed om at hun har arvet sin bestemors hytte. Denne lille hytten ligger i et ganske avsidiget strøk som heter Adriondacks. Hytten har vært stengt i mange år grunnet at bestemoren hennes ikke har brukt den. Det er ikke bare bare å arve denne hytten for Chelsea finner sin bestemors dagbok fra 2. verdenskrig som inneholder en hemmelighet familien ikke har kjent til. Den har ligget godt begravd i mange år. Chelsea reiser opp til hytten for å se på den og for å bestemme seg om hun vil beholde den eller selge den. Hun tar med seg hunden sin for å ha selskap. Vel oppe i Adriondacks treffer hun hyttenaboen sin, Brandon, og oppholdet på hytten som kun skulle være kortvarig, blir plutselig en hel sommer langt.

Denne boken satt jeg en liten stund å spekulerte på, for jeg trodde i utgangspunktet at jeg ikke likte den. Jeg burde jo ha lært at hvis man leser litt så liker man en bok når man bare kommer litt inni den. Jeg klarte ikke å legge den fra meg etterhvert. Alle bøker har jo et sånt bikkepunkt hvor det enten blir spennende eller at det ikke forbedrer seg. Denne boken lurer deg litt på det bikkepunktet for den har to vil jeg si. Det kommer til et punkt på advokatens kontor og det kommer faktisk et punkt ganske mye senere i boka. Jeg syns det er litt artig når forfattere får til sånt.

Dette er jo en kjærlighetsbok. Det er en koselig og snill bok som har alle de rette elementene for å skape en god historie. Den har noen små uventede vendinger og sånt setter vi jo alltid pris på. Denne forfatteren, som så mange andre jeg leser, er flink til å gi et inntrykk av miljøet og naturen rundt hovedpersonene. Du føler litt på hele stemningen og du blir spent på hva som skjer nå. Jeg tror personlig at jeg gjerne ville tatt meg en ferie der oppe! Så hvor enn du skal, til varmere strøk, hytta i Kragerø, nordover eller på backpackingtur i Asia så ta med deg Robert Barclay på tur, jeg garanterer at du ikke vil angre!

Utgitt: 2011

Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, historie

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s