Tangled 2: Twisted – Emma Chase

✰✰✰✰✰

Hei folkens!

Jeg har nå lest oppfølgere til Tangled av Emma Chase, derav sangvalget, det er forøvrig Luke Bryan’s «Roller coaster» og linken til sangen ligger under, i og med at boken heter «Twisted». Nok en gang slukte jeg boken over helgen! Jeg skrev om forgjengeren til denne ganske tidlig i bloggen, innlegget ligger her hvis du har lyst til å begynne å lese serien ^.^

Denne gangen er boken skrevet fra Kate Brooks sitt perspektiv. Kate er ikke lenger i New York når vi treffer henne, hun er hjemme i Greenville i gamle trakter og gamle vaner. Hun treffer gamle venner og hun har gjemt seg fra storbylivet i New York og hun har gjemt seg for Drew. Hun har sagt opp joben sin og flyttet ut av leiligheten hun og Drew delte. Når to mennesker som Drew og Kate forelsker seg så ligger det ann til trøbbel, man kan leve lykkelig en stund, men før eller senere kommer det en bump i veien.

Nok en gang har Emma Chase gjort det! Boken er like fantastisk og igjen sitter jeg og ler høyt opptil flere ganger. Igjen får jeg lyst til å klemme og fike til Drew, alt avhengig av situasjonen. Boken er vittig, frekk og hysterisk morsomt. Det beskriver storbylivet i New York, familieliv i en storby og hvilke misforståelser som kan oppstå dersom man bare tolker det folk sier og skriver i steden for å snakke om det. Vi blir også presentert for småbylivet i Amerika. Jeg kjenner til dette livet grunnet at jeg bodde mellom åker og eng i Usa da jeg var utvekslingsstudent i Minnesota. Det er stor kontrast ti New York med en hovedgate gjennom den lille byen, dineren som moren til Kate driver og alle minnene som følger med å vokse opp i en small town i Amerika.

Det er duket for ikke bare en, men to oppfølgere til denne boka. Bakerst i boka følger et sneak peak på neste bok som heter «Tamed». Sneak peaket gjorde meg litt skeptisk, men man skal jo ikke dømme boken etter omslaget vet dere! Du vil ikke angre på å lese denne boken i hvert fall! Den anbefales på det sterkeste!

Utgitt: 2014

Sjanger: Roman

Tema: Sex, vennskap, kjærlighet

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s