Inspirert av skolen! Humor på gang!

Halloien!

I skrivende stund er vi nettopp ferdig med en times husmorfilm i historieforelesningen. Er dere klar over at dette var filmer som var 1 time lang full av reklamer og snakk om husmorsprodukter? Jaja, hva har man ikke hatt opp igjennom tidene! Underholdende var det på tidspunkter med gamle kjente fjes som Rolf Wesenlund og Aud Schønemann og Harald Heide-Steen Jr.. Skal se om jeg finner sketsjen til nettopp Schønemann om mannstyper….Youtube har den sikkert et eller annet sted! I denne 1970-tallets stund så har jeg lyst til å legge ut noen humorklipp av våre kjære norske komikere. Hvis dere ikke har sett dem så ta en kikk. Hvis dere har samme type humor som meg, så ler dere nok! Latter på en tirsdag er aldri feil!

Harald Heide Steen Jr: Russisk ubåtkaptein

Hege Schøyen & Kjersti Skolmen: Lær damekroppen å kjenne

Hege Schøyen & Kjersti Skolmen: Fra barn til gamle damer

Hege Schøyen & Øyvind Blunck: Restaurante Besøk

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s