Zorro, den maskerte hevneren – Frank Lauria

Hei!

Dette er kanskje ikke den mest jentete romanen jeg har skrevet om, men det er en veldig bra bok! Den får en til å føle seg litt rebelsk og man kjenner litt spansk blod bruse i årene.

Zorro er kjent som helten til det meksikanske folk. Don Diego de la Vega har sittet i fengsel i 20 år og han må finne en mann som kan ta opp hans ettermæle og fortsette kampen mot Don Rafael Montero – guvenøren som kostet De la Vega hans kone, datter og friheten. Montero vil aller helst kjøpe California av den meksikanske presidenten, men dette skal Zorro sette en stopper for. Don Diego de la Vega finner sin etterfølger i en landeveisrøver med en tvilsom fortid. De la Vega går i gang med å forvandle ham til den nye Zorro som kan ta opp kampen mot Don Rafael Montero.

Jeg har lest boka og sett filmen og jeg liker dem begge. Boka er full av spenning, morsomme episoder og romantikk. Det er en festlig historie om hvordan en rufsete banditt blir til en elegant helt som kjemper for folkets rettferdighet. I filmen er det Antonio Banderas (smeltsmelt) og Catarina Zeta-Jones som spiller mot hverandre. Når disse to skuespilleren spiller mot hverandre så kan man ikke annet enn å le. De skaper fantastiske situasjoner og scener ut av det meste. Det er masse latter, romantikk og action på filmlerrete. Imponerende fekteferdigheter og akrobatiske innspill som gjør hele filmen veldig livlig og morsom å følge med på. Så du kan gjøre deg klar for en bok og film som får deg til å le, våkne til iv og ønske at du levde i en litt annen tid der det var pistoler og fektekorder som gjaldt.

The Mask of Zorro: The Mask of Zorro – Trailer

Utgitt: 1998

Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, fekting, familie

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s