Serien om Mia Hall av Gayle Forman

✩✩✩✩✩

Heihei!

Nå har det vært litt stille i noen dager og det har ikke vært planen. Derfor tenkte jeg i dag å fortelle dere om en enda en film som kom på kino i fjor. I Usa ble den sluppet 24. august. Filmen heter «If I stay» og er filmatiseringen av den første boka i serien om Mia Hall.

Historien handler om Mia Hall som har kjæreste, familie og venner. Hun er musikalsk begavet og spiller cello som en proff. Hun sliter litt med å finne seg til rette med sin klassiske musikksmak siden både kjæresten hennes, Adam, og familien hennes er ganske rocka. Mia blir involvert i en ganske katastrofal ulykke og havner på sykehuset. Mens hun ligger i koma har hun en slags «ut av kroppen» opplevelse og hun blir vitne til at venner og famile stimler sammen rundt henne for å finne ut hvordan det går med henne. Mia ser minner fra hele livet sitt passere for øynene hennes og hun må selv ta valget om hun ønsker å komme tilbake til livet eller om hun vil slippe taket og dø.

Jeg har aldri lest en bok som ligner før. Jeg syns den var veldig spennende med høy spenningskurve hele veien, mye nære relasjoner og det foregår i et ungdomsmiljø som vi alle kan relatere oss til. Dette er en serie på tre bøker, så vidt meg bekjent, som er skrevet av Gayle Forman. Oppfølgeren til denne heter «Hvor ble hun av» eller «Where she went» på engelsk. Hvis du leser disse bøkene så blir du ikke skuffet. Jeg likte dem utrolig godt! Nedenfor ligger også linken til traileren fra YouTube.

If I stay

Utgitt: 2009

Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, musikk

Where she went

Utgitt: 2011

Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, musikk

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s