Country to Country i Oslo Spektrum

Hei!

Jeg skrev jo tidligere at det kan hende at det kommer noen personlige innlegg på bloggen og etter gårsdagen så syns jeg det er på tide med et.

I går var jeg på Country to Country (C2C) i Oslo Spektrum og så noen av de største stjernene fra Nashville live! Dette er en konsert som går over to dager med åtte forskjellige artister. Jeg ble fan av countrymusikk da jeg bodde i Usa som utvekslingsstudent. I går sto Kip Moore, Brantley Gilbert, Jason Aldean og Lady Antebellum på scenen. Jeg har ikke hørt så mye av Kip Moore og Brantley Gilbert, men de to siste har jeg hørt mer av. Brantley Gilbert var litt for rocka for både mamma og meg, men opplevelse er det jo likevel! Jason Aldean og Lady Antebellum laget skikkelig show og Charles Kelly besvimte av scenen da Lady Antebellum sang, men han var oppe og gikk igjen ganske kjapt og kjørte løpet helt ut. Det var ganske spesiellt at han bare datt av scenen! Flere av artistene var ute blant publikum og sang hvilket var veldig kult. De kom ikke helt bort til der mamma og jeg satt, grunnet av vi satt litt på siden, men plassene var helt supre og vi så masse! Jeg skal sitte på nesten samme plassen i dag bare litt lengre ned. I dag står blant annet Luke Bryan på scenen og det gleder jeg meg masse til!! Han er jo ikke bare kjekk, men skikkelig flink til å synge også!

Jeg må si at det er litt kult å se på når nordmenn kommer vandrende i flanelskjorter, cowboyhatter, cowboystøvler og alt som hører countryantrekk til. Jeg personlig gikk i mine kjære cowboyboots av merket Aria fra Usa + jeans og en topp jeg kjøpte der borte. Man tenker liksom ikke over at det finnes countryfans i Norge, men selvfølgelig gjør det det. Det var nesten litt som å være tilbake i Usa da jeg satte foten i Spektrum i går og det var veldig koselig. Dog ingenting blir som originalen.

Legger ved en musikkvideo av Lady Antebellum og Luke Bryan under så kan dere høre hva dere syns ^^

Bartender – Lady Antebellum: Bartender

Play it Again – Luke Bryan: Play it again

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s