Mandag-morra-blues!

Hei glade mennesker!

Noen flere enn meg som føler på Mandag-morra-blues? Jeg for min del skal tilbake på universitetet for første gang sånn skikkelig på nesten tre uker, det kjenner jeg blir litt deilig! Endelig komme skikkelig i gang igjen!

Dagens bok kan redde deg ut av denne mandagsfølelsen. Introduserer: «Menn, penger og sjokolade»! Som dere ser av bildet under så går denne boka for å være en kryssning mellom Helen Fieldings «Bridget Jones» og Paulo Coelhos «Alkymisten».

Boken handler om Maya som har store planer for seg selv og fremtiden sin, hun er ung voksen. Problemet er at de ikke alltid går i oppfyllelse og når ting ikke går som de skal så spiser hun sjokolade og kake til hun ikke orker mer. Enten er det menn eller penger som er problemet, til tider begge deler. Maya innser etterhvert at hun begynner å gå tom for utveier og et møte med en fremmed fører til en drastisk endring for Maya.
Dette er en liten gledesspreder på 250 sider som er skrevet av Menna van Praag. Jeg lo en del av den, fordi det er hendelser fra dagliglivet som man kjenner seg igjen i. Alle har vel hatt den ene gutten eller fler som du har vært så glad i at når de går fra deg føles det som om verden går under? Nettopp. Er det ikke litt lett å sette seg ned å spise sjokolade, is og kake da? Akkurat dette driver Maya med. Maya ønsker som så mange andre å være veltrent og ha et godt drag på menn og god økonomi. Hun forstår at dette ikke vil skje med mindre hun snur på livet sitt og begynner å gjøre noe aktivt. Det er akkurat som med oss real-life-people. Vi må også ta oss selv i nakkeskinnet noen ganger for å endre på ting vi kanskje ikke liker med oss selv. Kanskje kan du få litt inspirasjon fra boka? Det kan godt være.

Det er en bok man kan lese fra man er 14 år vil jeg si. Boka egner seg godt for både ungdom og voksne og liker man å le så kan man i hvertfall lese den. Forhåpentligvis kan den i hvertfall kurrere mandag-morra-blues følelsen!

Utgitt: 2011

Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, sjokolade, økonomi

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s