Happy hour!

Hei på denne regnfulle Stavanger søndagen 🙂

Husker dere at jeg fortalte om boka New York Bekjennelser i innlegget «A must reader» ? Vel, nå fant jeg ut en lykkelig nyhet i går! Det er kommet en bok nr 2. om Drew og drømmedama hans. Boka heter på engelsk «Twisted» og har nå kommer ut i Norge. Jeg vet de har den på Norli, men de var utsolgt på Madla Amfi, så jeg tenkte å se etter den i byen eller på Kvadrat.

 Senere på kvelden oppdaget jeg noe enda mer lykkelig. Dette er ikke bare to bøker, men det er faktisk en serie på hele fire bøker som kommer ut i Norge etterhvert. Det ser ut som om de allerede har kommet ut i Usa så man kan bestille dem via Ebay, Amazon og Barnes and Nobels (min favoritt bokhandel i Usa). Jeg har fått beskjed om å være litt forsiktig med å bestille bøker via Barnes and Nobels. Noen som har andre erfaringer enn meg? Jeg har ikke prøvd grunnet den advarselen, men har brukt Ebay mye, både til å bestille bøker og andre ting, og det har fungert veldig bra.

Kjenner at nå gleder jeg meg skikkelig til å få tak i denne boka! Jeg virkelig digget den siste for den var så morsom og bra skrevet, så håper oppfølgeren er like bra! Kommer tilbake med review og synspunkter på boken sporenstreks etter at den er lest ^.^

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s