Harry Potter love!

Hei glade mennesker!

Tviler på at det kommer som et sjokk for dere at jeg er Harry Potter fan? Jeg er altså det. Jeg er ikke fan i den ekstreme versjonen, men at jeg har lest og hørt bøkene opptil flere ganger og sett filmene? JA, det har jeg absolutt!

Husker at jeg så den første filmen hos en venninne våren 2002, da gikk jeg i 2. klasse på barneskolen. Syntes scenene med Professor Krengle og Volemort nede i de kjellergangene var skikkelig skumle. Etter det så var det en tilfeldighet at mamma lånte «Harry Potter og de vises stein» på lydbok til meg en gang jeg var syk og etter et har jeg vært hekta. Det tok sin tid før jeg begynte å lese bøkene, men lydbøkene slukte jeg effektivt. Film 5-7 del 2 så jeg på kino i Kragerø med pappa og lillebror. Det ble for det meste min lillebror grunnet at pappa ikke hadde fulgt storyen fra start og dermed er det jo ikke alltid lett å henge med i svingene. Da jeg var utvekslingsstudent i Usa 2011/2012 så var vi på Universal Studios i Orlando og så The Wizarding World of Harry Potter. Det er helt vanvittig bra laget. Inni selve slottet så var det jo en slags karusell som tok deg med igjennom diverse av filmene. Der man sto i kø var det også dekorert slik at man kjente seg igjen fra filmene. Jeg syntes det var kjempekult så lillebroren min og jeg gikk og pekte og var helt med. Mamma og pappa hadde fått med seg hvem Harry og Humlesnurr var så de var litt mer på tur haha. Rundt slottet så hadde de laget Galtvang med alt som hørte til av butikker og litt ekstra turistbutikker. Kjøpte blandt annet en T-skjorte med Griffing-symbolet på. Det anbefales alle som er fan å dra dit!

Harry Potter for meg er en fantasiverden som jeg kan gjemme meg i når denne verden blir litt for slitsom. Da kan jeg sette med ned å se filmene og bare leve med i magiverdenen og alle eventyrene til Harry og vennene hans. Bøkene/lydbøkene/filmene blir aldri gamle, jeg hører til generasjonen som er vokst opp med Harry Potter og jeg skulle nok til tider ønske at jeg var litt som Hermine Grang. En kan alltid drømme, det er det fine med bøker!

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s