Love, Rosie – Cecelia Ahern

Hey folks!

Man skulle jo tro at når man begynner på universitetet så har man ikke slikt som kalles høstferie og vinterferie. Vel det gjelder ikke for denne studenten. Jeg har hatt redusert studie i to uker og denne uken har jeg vinterferie så det betyr at jeg har hatt tre uker med så godt som fri. Nok av tid til bøker og kattunger da heldigvis ^.^

Innlegg handler om «Love, Rosie». Den kom ut på kino nå i 2014, kanskje har noen av dere sett den? Jeg har ikke det, men jeg likte boka veldig godt og det er sjeldent filmen lever opp til boka, så tror jeg holder meg til boka. Kjenner jeg meg selv dog rett så kommer jeg nok til å dumpe borti filmen for så å se den hehe. Forfatteren er for øvrig den samme som har skrevet «PS! I love you»

Vi har alle hørt denne historien om to bestevenner som vokser opp sammen sant? De er som erteris hele skolestiden, så kommer college, de går hver sin vei og de blir voksne? Møt Alex og Rosie everyone! Rosie drømmer om å eie og drive sitt eget hotel, men Alex ønsker å bli lege.

Jeg skal ikke gå så nøye inn på storyen i denne boka for da kan jeg risikere at jeg spoiler noe og jeg personlig hater spoilers! MEN! Det jeg vil si er at hele, og da mener jeg hele!, er skrevet som en chatsamtale på MSN eller et chatroom. Dette gjør at boka er utrolig lettlest og den er også ganske morsom å lese for leserne, nettopp fordi dette er en så veldig annerledes måte å skrive bok på. Jeg har aldri i min 15 år lange lesekarriere vært borti en eneste bok som ligner. Selv om boka er skrevet som en chatsamtale så er forfatteren veldig flink til å legge ut forklaringer i linjene. Vi forstår hva som skjer selv om vi ikke er der i det øyeblikket det skjer. Boka er morsom, livsrelaterende og fengende på sin egen spesielle måte.

Denne boka er nok kanskje litt ungdommelig for mange, så hvis du er 16-30 så kan det godt være den passer. For alt jeg vet kan du kose deg med den hvis du er 90 + også, det har jeg egentlig ikke mine tvil om. Det er en bok å lese for kos.

Traileren til filmen kan du finne her: Love, Rosie – Trailer

Utgitt: 2004
Sjanger: Roman

Tema: Kjærlighet, vennskap, Irland, fiksjon

– The Book Reader

Bilderesultat for Love rosie book

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s