Tangled 1: Tangled – Emma Chase

✩✩✩✩✩

Hei!

Har du lest denne? New York bekjennelser? Jeg slukte den på 1 1/2 uke.

Boka handler om en ung mann ved navn Drew. Han lever det glade bachelorlivet i New York. Han er rik, han har draget på damer, han har en strålende karriere, og han har gode kamerater; med andre ord så har han et liv mange gutter misunner ham. Han er med andre ord en annen versjon av Chuck Bass. Drew tror ikke noe kan komme i veien for hans lykkelige liv, og det gjør det ikke heller før han en kveld er ute med de faste kompisene sine og treffer drømmedama. Hun er ikke like enkel som andre damer og Drew får etterhvert dreid bachelorhodet sitt nok til at han forstår at dette kanskje kan bli vanskelig for ham. Første gangen vi møter Drew ligger han ubarbert og ustelt i sin egen leilighet som ser ut som en søppeldynge og han syns synd på seg selv.

Det jeg syns er utrolig kult med denne boka er at den er skrevet fra mannens perspektiv. For en gangs skyld er det ikke noe kilsjé (sorry jenter, men vi vet vi alle kan være vandrende klisjéer til tider, også undertegnede) fra kvinner. Litt klisjéer finner man dog, men hei, hva er vel ikke en bok uten i hvertfall en liten en i det minste? Forfatteren bruker et fargerikt språk som ikke legger lokk på noe og man blir presentert for scener man kanskje kan kjenne seg igjen i på soverommet. Boka er likevel langt ifra 50 Shades of Grey. Følgelig er det en bok som passer for menn og kvinner fra 18 år og oppover.

Drew er kynisk, cocky og altfor høy på seg selv, ikke så ulikt mange av de menn vi kanskje møter i dag. Humoren er heller ikke alltid så mye å skryte av. Det mest fantastiske med denne boka er at den får deg til å le så du griner. Det å sitte å humre for seg selv eller le høyt er ganske tilfredsstillende. Det hendte i løpet av boka at jeg hadde lyst til å gi Drew et skikkelig godt spark i ballene og av og til hadde jeg lyst til å gi ham en stor klem! Boka relaterer seg til det virkelige liv så du kan sitte der som leser og føle at «dette kjenner jeg meg igjen i!».

Boka selv er skrevet av Emma Chase, det er en New York Times bestselger. På engelsk går boka under navnet Tangled for de av dere som foretrekker engelsk fremfor norsk litteratur. Forfatteren sier selv at hun har brukt sin egen mann som inspirasjon hvilket jeg også syns er ganske kult!

Les og enjoy! Jeg tviler på at du vil angre!

Utgitt: 2013

Sjanger: Roman

Tema: Sex, New York, vennskap

– The Book Reader

Bilderesultat for new york bekjennelser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s