Grunnleggende om meg

Hei!

Velkommen ti bloggen min! Dette er en blogg om bøker og jeg har lagt den opp slik at kategoriene sier «Terningkast 1», «Terningkast 2» osv. Dette er for å skille bøker fra hverandre i forhold til hvor jeg har rangert dem på en skala fra 1-6. Dere vil også se at det er en kategori som heter «Serier» og der ligger det bøker som hører sammen i serie, naturlig nok. I hvert innlegg kommer deler av innlegget til å stå i kursiv og det er den biten som handler om selve boken. Resten er mye min mening og oppfatning av boken samt sånn generell informasjon om boken hvis det skulle trengs ^^ Det kommer også til å komme noen veldig få personlige innlegg, samt reisetips fra eventuelle turer jeg har vært på.

Mitt navn er Hanne, født i 1994 og kommer opprinnelig fra Østlandet, men jeg flyttet vestpå til Stavanger for kjærligheten og jeg syns det er morsomt å se og oppleve nye steder. Jeg har lest bøker fra det øyeblikket jeg lærte å lese på barneskolen. Jeg leser det meste som finnes av litteratur, utenom kokebøker og treningsbøker. Jeg er ikke flink på kjøkkenet og jeg liker heller ikke å tenke på antall kalorier som befinner seg i maten min. Life is too short to not eat what you want so eat your heart out with no regrets! De siste årene har jeg fått stor sans for å lese bøker på engelsk. Dette begynte da jeg var utvekslingsstudent i USA i 2011/2012. Jeg leser det jeg kan på engelsk og resten går på norsk. Spesiellt krigslitteratur leser jeg på norsk grunnet at mange ord og uttrykk som blir vanskelige å forstå på engelsk. Favorittsjangerene mine er romantikk, sience fiction, fantasy, historie og så følger resten etterpå.

Utenom å lese bøker så er jeg student og tar en bachelorgrad i historie på universitetet. Jeg har drevet med hest i veldig mange år, jeg liker å høre på musikk og se filmer samt å tilbringe tid sammen med venner og kjæresten. En gang i mitt liv så skal jeg bli ridende politi, det er barndomsdrømmen og det skal jeg bli! Veien til politihøgskolen har allerede begynt i langsomme bevegelser. Jeg har også tenkt på tolk, fordi jeg syns språk er fascinerende (problemet er å lære dem haha). En annen ting jeg har tenkt på er utenrikskorrespondent som journalist. Jeg er foreløpig ung så vi får se hvor jeg ender opp hen!

Hvis du ønsker kontakt med meg på noen måte med spørsmål eller andre ting så kan du gjøre det på følgende måter som ligger under. Husk på at ingen spørsmål er dumme!

Mail: hanne.utheim@gmail.com

Instagram: @thebookreaderblogg

Facebook: https://www.facebook.com/pages/thebookreaderbloggno/158330028525456

Håper dere liker bloggen min og at du finner en bok eller to som virker fristende!

– The Book Reader

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s